the purgatory.
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Alapvető infók

Böngésző: Mozilla Firefox / Chrome
Képfelbontás: 1024 x 768 minimum, széles képernyő ajánlott
Szerkesztők: Cy és Somfi
Design: Somfi
A designhoz tartozó rajzokat mind mi készítettük, tehát kérünk titeket, hogy megkérdezésünk nélkül egyiket se használjátok fel!
A helyszínek, valamint a karakterek képei főként deviantARTról vannak, nem mi készítettük őket, így minden jog a készítőket illeti!

 
Chat
 
Nyilatkozat

Mindenek előtt szeretnénk leszögezni, hogy a szerepjáték teljes mértékében fikció, a története közös agyszülemény, ez nem jelenti azt, hogy hiszünk a Pokolban, Mennyben, Purgatóriumban, Istenben vagy a korrupt angyalokban, de azt se, hogy nem. Ha nem tudod elfogadni a játék világát, ez nem a neked való hely. Mi minden hitet és véleményt tiszteletben tartunk, tartsátok ti is tiszteletben a történetet. Ez az oldal Nem a vallással foglalkozik. Ez csak egy kitalált szerepjáték, ami Szórakoztatási célból jött létre.

 
Cserék

Csere kérésére a chatben vagy a vendégkönyvben van lehetőség. Nem kell félni, nem harapunk, bárki kikerülhet, aki cserébe ugyanúgy feltünteti az oldalán Purgatory linkjét. A helyek száma végtelen!

 
     

 

 

MENÜ

Főoldal
A történet
Karakterigénylés
Segítség
Szabályzat
Karakterek
Purgatórium - A játék 
Módosítások
Rólunk
Vendégkönyv

NEWS

2014.08.28. - Somfordka - Az utóbbi időben leállt a játék, és ez már messze nem az első eset. Most viszont már belefáradtunk az emberek böködésébe és felrázásába, ez így senkinek sem jó. Ha valami nem megy, hát nem megy, már nem csak, hogy nektek nincs kedvetek írni, nekünk sincs.
Az oldal hamarosan bezár. Sajnáljuk. Cy végzős lesz ősztől, én pedig gólya az egyetemen, így időnk sem lesz. Cy továbbra is szerkeszteni fogja a Danger Dayst, tehát ajánlom ezt mindenki figyelmébe :)

Szabályzat

Itt összefoglaljuk az alapvető szabályokat, amit minden játékosnak be kell tartani. Be nem tartásuk a meghatározott következményekkel járnak! Továbbá vannak itt egyéb, az oldal működtetésével kapcsolatos szabályok.

1. Viselkedés

Szeretnénk megkérni mindenkit, hogy alaposan olvassa el, és gondolja át az itt felsoroltakat. Az itt leírt pontok EGYIKE SEM személy elleni támadás, ezek általános kérések! Sajnálom, hogy erre is ki kell térnem, de úgy tűnik, muszáj.

Tehát, ami a legfontosabb: itt mindenkinek tudomásul kell vennie, hogy a játék NEM körülötte forog. Nem szeretjük a tökéletes karaktereket, vagy ha valaki mindenképp úgy akar játszani, ahogy neki tetszik. Alkalmazkodnunk kell egymáshoz, ezért kérlek, ne te legyél az, aki miatt a játék félbeszakad, vagy aki veszekedést robbant ki.

Mindenkinek szem előtt kell tartania azt, hogy milyen világban játszunk. Ha angyal karaktert játszol ki, lényegesen kötöttebb a szerepköröd, mint annak, aki lelket igényelt. Ha korrupt angyal vagy, arra hajtassz, hogy NE derüljön ki a korrupció se a lelkek, se más angyalok előtt. Sosem tudhatod, melyik angyalban bízhatsz meg, és melyik áll a jó oldalon! Itt NINCS olyan, hogy a karaktered "nem szereti megjátszani magát", ezért önként buktatja le magával együtt az összes korrupt társát! Ilyet NEM LEHET, mert a játék értelmét veszti! Ha valaki gyanút fog a viselkedésed alapján, meg kell győzni, hogy téved, NEM elárulni, hogy igaza van! Ellenkező esetben azt fogom gondolni, hogy nem gondoltad át jól karaktered jellemét és/vagy fajtáját, és kérni foglak, hogy vagy játszd úgy, ahogy kell, vagy írd át az adatlapját, vagy pedigtörlés lesz a végső következmény.

Ha úgy érzed, te csakazértis úgy játszol, ahogy kedved tartja, és nem vagy hajlandó alkalmazkodni mások karakteréhez, vagy egyáltalán ehhez a világhoz, ez nem a neked való hely. Bízom benne, hogy ez nincs így, de ha mégis, akkor ne is fáraszd magad a karakterigényléssel.

Sajnálom, hogy ilyen módszerekhez kell folyamodnom, de nagyon kérlek, NE rontsd el mások játékát! Nem akartam ennyire szigorú és drasztikus lenni, hogy egy külön pontot létrehozzak csak ezért, de ha választanom kell, hogy egy embertől kell búcsút vennem, aki nem képes alkalmazkodni a közösséghez, vagy tíztől, akik nem szívesen játszanak azzal az eggyel együtt, akkor értelemszerűen nem a csapat nagyobbik részének fogok ajtót mutatni.

(Abban az esetben, ha nem ismertél magadra ebben a pontban, várom szeretettel az igénylésed!)

2. Inaktivitás

Az olyan karakterek, amikkel 3 hónapnál régebben nem írtak, törlésre kerülnek. Kivétel, ha a játékos erről szól nekünk és külön megkér minket, hogy várjunk. Legfeljebb 1 évre toljuk ezt ki!

Semmi szükség rá, hogy ilyen karakterek foglalják a helyet (ha angyalokról vagy különleges karakterekről beszélünk, ennek jelentősége is van!).

3. Apróbb hibák

Ezekért nem jár törlés, csak dorgálás. Sok dorgálás után változhat a helyzet.

- Hozzászólásban formai hiba: lemaradt a név esetleg kiskép, elmaradt a gondolatok formázása, stb. Ha ritkán fordul elő és véletlen volt, mi is szívesen javítjuk. Egy idő után viszont elegünk is lehet belőle! Ha pl. mobilról írsz és nem tudsz megfelelően formázni rajta, segítünk.

- Karakter leírásától való eltérés: lehet, hogy valamit elnéztél. Lehet, hogy máshogy döntöttél és át szeretnéd írni a karaktered. Ez megoldható, ha egyrészt szólsz nekünk, másrészt nem logikátlan a játék szempontjából. A Módosítások modulban leírhatod, hogy konkrétan mit mire szeretnél változtatni. Ha viszont a karaktered folyamatosan csapong jellemek között minden logikát meghazudtolva, szólni fogunk. Ha ennek a mértéke eléri az első pontban foglaltakat, ugyan azok a következmények várnak.

4. A világ szabályai

Vagyis a Purgatórium működését meghatározó szabályok. Ha a karaktered áthágja azokat, ilyen következményekkel kell számolni. Akár akarja valaki, akár nem. A módosításokról el lehet velünk beszélgetni, nincs kizárva, hogy változtatunk, de nem sok rá az esély. Az angyalok jórésze korrupt, és ha ez kiderülne, ilyen következményekkel járna. Ha kiderül!

A lelkekre vonatkozóak:
A Mennybe jutáshoz meg kell felelni a 7 főbűn 1-1 próbáján, más út nincs rá. Ha valaki mégis megpróbálna ilyen-olyan módon behatolni, azonnali Pokolra jutást eredményez. Az angyalok meg tudják mondani, hány próbán esett át a karakter és milyen eredménnyel.
3 bukás után a lelket eltoloncolják a Pokolba, bármilyen ellenkezés hasztalan.

Az angyalokra vonatkozóak:
Kettős mérce használata és a meghatározott nehézségtől eltérő küldetések adása nem megengedett. Ha kiderül, ítélőszék elé állítják az angyalt és Pokolra jutásra ítélhetik, de lehet, hogy egy megdorgálással is beérik.
A Sátán szolgálata a legszigorúbban tilos, azonnali Pokolra jutást eredményez. Bár a helyzeten nem segít, a Purgatóriumot és a Mennyet tisztán tartja.
Kiadott parancsok megtagadása szintén ítélőszék elé állítást eredményez, a helyzet súlyosságától függ a büntetés.

Démonokra vonatkozóak:
A Pokol bejáratát el nem hagyhatják (értsd: körülbelül 100 méteres környékét), ha bárhol máshol találják őket, azonnal visszatoloncolják őket az angyalok.

Általános szabályok:
A lelkek vádat emelhetnek angyalok ellen, ekkor egy arkangyal dönt a kérdésben. Arkangyal ellen csak arkangyalok emelhetnek vádat, ekkor a gyűlésükön jutnak döntésre.

 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt